Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tres anys després de l’èxit, «Els dies bons» torna en forma d'obra teatral

22 de Març de 2024

Els dies bons
 
Després de l’èxit d’Els dies bons, la història de Xavier, Martina i Ariadna torna en forma d’obra teatral.
Amb una estructura dramatúrgica única, les històries d’aquests tres personatges es despleguen simultàniament, oferint una visió global del que ha sigut la seua vida.
Una vida en què les conseqüències de la droga són més que un teló de fons; es converteixen en el fil conductor que trenca i desafia els llaços familiars.
 
 
Amb Els dies bons, Aina Fullana Llull debutava a la literatura  i guanyava el Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa 2021. Hui dia, la novel·la ha venut més de 2.000 exemplars i va per la seua 4a edició.
Ara, amb l'ajuda de Joan Fullana Company i la introducció de David Sánchez Pacheco, l'obra torna en forma d'obra teatral.
 
Aquests dies, són dels bons o dels dolents? La pregunta recorre del començament al final aquesta novel·la, ambientada a l’illa de Mallorca en un passat recent, un passat pròxim que ens parla d’abismes i de llums, d’addiccions, passions i voluntats desfermades.
Una obra sobre com les drogues afecten la vida de les persones i trastoquen les seues trajectòries vitals, sense cap excés de dramatisme, però amb una concepció molt intensa de la força del destí.
 
 
Aina Fullana ens parlava d'Els dies bons quan va publicar la seua novel·la. Aprofitem la publicació de l'obra teatral per a recordar les seues paraules sobre el procés creatiu de la història.
Pots veure el vídeo ací:
 
Parlem amb l'autora d'Els dies bons, Aina Fullana Llull