Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Torna el millor Ferran Torrent

08 de Febrer de 2024

Ja en llibreries, un torrent del millor Ferran
 
 
En el seu 30é aniversari, reeditem el clàssic!
 
Gràcies per la propina
 
Una peculiar família llibertària en què dos oncles aparentment solters fan de pare i mare, una escola repressora, una església i unes forces de l’ordre omnipresents, uns bordells plàcids i uns cafés plens d'escalfor són alguns dels escenaris i personatges d'aquesta novel·la de Ferran Torrent. De fet, ens trobem davant dels records d'infantesa i joventut d'un tal Ferran Torres a la proteica i felliniana València dels anys seixanta, una ciutat on gairebé tot és possible.
 
Llig-ne un fragment
 
I publiquem la novel·la més completa de l'autor
 
Memòries de mi mateix
 
És l’hivern del 1968. A l’Horta Sud, uns joves fan una pintada a favor de la república la nit abans de l’enterrament de l’alcalde. A la vora de l’Albufera, un jove falsificador de documents i quadros, que encara no s’ha guanyat el nom de Mític Regino, rep la visita de la policia política del règim franquista. El 2019, el periodista Marc Sendra investiga la història del Mític Regino per escriure’n les memòries, però descobrirà una trama internacional sobre falsificació d’art clàssic i contemporani on convergeixen l’espoli nazi i la lluita antifranquista.
 
Llig-ne un fragment
 
Més llibres de Ferran Torrent:
 
 
 
Ombres en la nit
 
Santiago era gitano i valencià, havia militat al Partit Comunista Espanyol i era l’any 1947. Després de sobreviure al camp de concentració de Dachau, s’uneix a un escamot clandestí consagrat a acabar amb els nazis que viuen en la clandestinitat.
 
Llig-ne un fragment
 
Societat limitada
 
Un retrat panoràmic de la societat valenciana que ens descobreix les claus ocultes del finançament dels partits polítics, la situació dels immigrants, les maniobres en l'ombra dels qui ocupen el poder i, al capdavall, un món sense escrúpols.
 
Llig-ne un fragment
 
L'illa de l'holandès
 
Lluís Dalmau, novel·lista en crisi creativa, és confinat a una illa per les seues idees contràries a un règim dictatorial. La desolació inicial canviarà pel contacte amb una gent disposada a preservar la petita parcel·la de llibertat que s’han construït.
 
Llig-ne un fragment
 
 
 
La mirada del tafur
 
Ferran i Josep Torres regenten una cafeteria conflictiva: entre els seus clients hi ha el comissari Bernardo del Río
–famós pels seus excessos en els interrogatoris– i el catedràtic Enrique Mara, figura mitificada per les esquerres clandestines.
 
Llig-ne un fragment
 
Cambres d'acer inoxidable
 
El detectiu Butxana està interessat en el brutal assassinat d’una prostituta. Haurà de forjar una incòmoda aliança a tres bandes amb el detectiu i amb el periodista Hèctor Barrera, per tal de descobrir qui hi ha rere el crim. 
 
Llig-ne un fragment
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube