Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Si un dia oblide recordar, la novetat d'Ivan Carbonell sobre obsessions literàries i amors mai realitzats!

11 de Maig de 2023

Si un dia oblide recordar
Ivan Carbonell Iglesias
 Premi Blai Bellver de Narrativa de Xàtiva
Si un dia oblide recordar és una novel·la sobre obsessions literàries, sobre amors mai realitzats, sobre viatges i sobre el passat.
Un viatge adolescent a Irlanda és el record obsessiu que ocupa a Evian Cardona mentre passeja per la ciutat d’Oxford. Un Oxford per a mitòmans que conserva les petjades de Robert Graves, de Javier Marías, de Lewis Carroll, de Francesc Eiximenis, de Lawrence d’Aràbia i de J.R.R. Tolkien.

Els records d’Evian a Irlanda es barregen amb els dos viatges a Oxford seguint el rastre d’un home d’Agres que potser va inspirar Tolkien i d’un unicorn esquiu: l’enigmàtica Margot, una jove de la qual es va enamorar a Irlanda i de la qual no havia tornat a saber res. Evian va a la recerca de Margot sabedor que l’unicorn és una criatura mitològica que creiem haver vist i que potser no tornarem a trobar, però que mai no convé deixar de buscar.

Acompanya a Evian en el seu viatge personal amb una única destinació: el seu amor platònic.
Un llibre amb banda sonora pròpia
 
Elton John, The Beatles, Molly Malone, Take That, personalitats culturals dels anys 80 i 90... Hi trobaràs nombroses referències culturals, musicals i històriques que et traslladaran a les localitzacions més emblemàtiques de València, Oxford i Irlanda.
 
···
 
Coneix l'autor:
Ivan Carbonell Iglesias
 
És llicenciat en Filologia Catalana
i en Humanitats per la Universitat de València, a més de graduat en Història.
 
Combina el seu treball com a professor de valencià en Secundària amb l'escriptura.
 
Les seues obres han estat reconegudes amb guardons com el Premi Vila de Benissa, el Premi Enric Valor o el Premi Bernat Capó, entre d'altres.
 
···
 
Tens tots els èxits d'Ivan Carbonell?
 
 
La cançó del mag Merlí
 
Una trama que no deixa de sorprendre't en tots els viatges que et proposa, fins arribar a la tomba del mateix mag Merlí.
 
VEURE'L
 
Balada de la frontera
 
Bruixes, mags, alquimistes i una conspiració que amenaça l’almirall Roger de Llúria. El Joc de Trons a la valenciana d’Ivan Carbonell!
 
VEURE'L