Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Arriba a les llibreries Carn humana, Premi de Teatre Palanca i Roca 2022

10 de Març de 2023

Ja en llibreries Carn humana, l’obra amb que l’actor i dramaturg Josep Julien va guanyar el Premi de Teatre Palanca i Roca 2022 als Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

És una obra per a riure al mateix temps que ens obliga a reflexionar sobre la paternitat i les expectatives que es té sobre els infants. Màrcia i Ramon fa ja 5 anys que cuiden Mirko, el nen bosnià que han adoptat, però hi ha alguna cosa en Mirko que no està del tot bé, al seu voltant no paren de passar coses estranyes, situacions pràcticament miraculoses: caminar sobre les aigües, multiplicació de pots de Nocilla... Però és relament Mirko un nen que fa prodigis?

El diàleg de la jove parella sobre el Mirko desenvoluparà en una obra d’un humor descarnat i satíric. Un humor que s’hi barreja amb la crítica social però sense cap tipus d’intenció moral o moralitzadora. Carn humana és una de les obres més divertides i punyents dels últims anys que ha merescut el Premi Palanca i Roca de Teatre 2022.

Josep Joaquim Julien i Ros (Barcelona, 1966) és dramaturg, actor i docent. Graduat en Interpretació a l'Institut del Teatre, Julien s’ha format en escriptura dramàtica en cursos impartits per autors com Martin Crimp o Biljana Srbljanović, i en direcció i dramatúrgia amb Neil LaBute. Com a actor de teatre, la seua activitat principal, ha treballat amb directors com Claudio Tolcachir, Xicu Masó, Àlex Rigola, Lurdes Barba, Sílvia Munt, David Selvas, Joan Lluís Bozzo o Javier Daulte, entre molts d’altres, i ha participat en nombroses i reeixides produccions com Tot esperant Godot, Benefactors, Titus Andrònic, La gavina, Aloma, El bon lladre o Dogville. També treballa amb regularitat a la televisió, on ha intervingut en produccions com Hache, Com si fos ahir, El Ministerio del Tiempo, Cites, Amar es para siempre, Cuéntame como pasó, La Riera o El cor de la ciutat entre un extens etcètera.