Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Torna el millor Pierre Lemaitre

20 de Gener de 2023



Torna el millor Pierre Lemaitre a Bromera amb El gran món, el primer títol del seu nou cicle històric, “Els anys gloriosos”.

Amb aquest títol comença una sèrie de novel·les amb les quals , com ja passava amb el tríptic sobre l’Europa d’entreguerres, Lemaitre mostra la seua sensibilitat per a contar històries que transcendeixen l’anècdota històrica i la seua capacitat per a bastir una novel·la atractiva i absorbent.

Som al 1948. A la Indoxina, les tropes franceses s’enfronten a la resistència anticolonial; a Beirut els Pelletier viuen l’inici del descabdellament familiar. Els fills abandonen definitivament la llar familiar: Jean, Françoise i Hélène a París, i Étienne a Saigon perseguint els rastres del seu amant, desaparegut en acte de servei.

Cadascú viurà diferents experiències que marcaran el seu destí i el dels seus familiars. Un assassinat per resoldre, transaccions il·legals, una investigació periodística perillosa… Hi trobarem també personatges i trames que s’alternen, s’entrecreuen i s’interfereixen en una novel·la on l’amor, l’ambició personal o la desesperació formen part del substrat que les alimenta.

Comença a llegir-lo.

L'autor de la trilogia d'Entreguerres

Pierre Lemaitre (París, 1951) ha consolidat una trajectòria literària brillant amb un èxit excepcional de crítica i públic. Així, amb Ens veurem allà dalt, va obtindre el Premi Goncourt, la distinció més elevada de les lletres franceses. Amb aquesta obra va encetar la trilogia d'Entreguerres, que es completa amb Els colors de l'incendi i El mirall de les nostres penes.

Més de Lemaitre a Bromera.