Ampliem la «Biblioteca Joan Fuster» amb «El món de cada dia i altres restriccions mentals»

21 d'Abril de 2022

Celebrem l’Any Fuster amb la incorporació d’un nou títol a la biblioteca de l’autor de Sueca. El món de cada dia i altres restriccions mentals és un recull de textos de l’etapa en què Fuster va col·laborar amb la revista Serra d’Or.

En el període de 1968 a 1973 va mantindre una secció estable en la publicació, titulada «Restriccions mentals», d’on procedeixen els articles recollits en aquest llibre. Encara que en la seua Obra Completa de Joan Fuster se n’havia arreplegat una part sota el títol «El món de cada dia», aquesta és la primera vegada que es publiquen en un volum independent.

Segons explica Josep Antoni Fluixà, expert en Fuster i la persona que ha tingut cura d’aquest llibre, en cadascun dels textos que en formen part hi ha un Fuster que observa la realitat i l’analitza des de diferents punts de vista per a reflexionar i fer-nos reflexionar. El pròxim dia 8 de maig, en el marc de la Fira del Llibre de València, Bromera organitza una taula redona en la qual participarà Fluixà per a parlar sobre Fuster i sobre aquest llibre.