Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

«A voltes em sent menuda» i «Vi i Veritat» els llibres més venuts de Bromera a la 56 Fira del Llibre de València

25 d'Octubre de 2021

Acaba la 56 edició de la Fira del Llibre de València amb A voltes em sent menuda, de Vanesa Martínez i Viv Campbell, i Vi i Veritat, de Natàlia Gisbert, com a llibres més venuts de Bromera. Aquestes dues novetats de tardor han triomfat entre el públic que ha visitat la fira, que ha assistit als actes organitzats per Bromera i la Fira.

Ha sigut molt emocionant poder viure aquest retrobament entre els escriptors i escriptores i el seu públic. Tornar a gaudir del comboi literari passant hores entre llibres, presentacions i signatures.

Els nostres autors i autores han passat per les casetes de les llibreries per a signar exemplars de les nostres novetats i ni la pluja ni el vent d'alguns dies han frenat les ganes de literatura del públic valencià que s'ha bolcat en aquesta edició.

D'entre els actes més emocionants, destaquen la presentació d'Oxigen. Història íntima d'una molècula corrent, guanyador dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2020 en la categoria de divulgació científica i les presentacions d'Isabel escrigué lo llibre, de Rosa Sanchis i Caudet i Una nit sense vent, de Mercè Claramunt.

Uns dies màgics que tornaran de nou aquesta primavera amb la pròxima edició de la Fira del llibre.