Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

«Vi i veritat», I Premi Isabel-Clara Simó de Novel·la – ciutat d’Alcoi arriba a llibreries

06 d'Octubre de 2021

Maia Serra és una inspectora de policia que s'acaba de separar del seu marit, Manel Martí, també policia i parella professional en una comissaria de València. Ara Maia és la nova comissària d'Alcoi, on lloga una caseta i està a punt d'incorporar-se a la nova faena. Mentre encara està coneixent els nous companys, Manel es posa en contacte amb ella per demanar-li ajuda…

Un assassinat, una desaparició, històries d’amor truncades i un cas on ningú sembla ser qui diu ser són els ingredients de Vi i veritat l’obra que ha suposat el debut literari de Natàlia Gisbert Abad. Aquesta novel·la policíaca ha sigut la guanyadora del I Premi Isabel-Clara Simó de Novel·la – ciutat d’Alcoi i des d’aquest dimecres, 6 d’octubre, es pot trobar a les llibreries.


Natàlia Gisbert Aba
d és llicenciada en Psicologia i Medicina i exerceix com a pediatra a l’hospital de Sant Joan d’Alacant. Aquesta és la seua primera novel·la, que transcorre a cavall entre Alcoi i València.

«El títol de la novel·la procedeix d’una frase en grec. La cultura clàssica està molt present en l’obra, de manera subtil, com tants altres detalls que he volgut deixar perquè el lector els explore i els descobrisca al seu gust», Natàlia Gisbert Abad.

L'autora presentarà el llibre a la Fira del llibre de València el dia 17 d'octubre a les 18H a la Sala Museu 2. A continuació, a les 19H presentarà el llibre a la caseta de la llibreria La Costera.

Assabenta't sobre totes les signatures i presentacions ací.