Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Josep Gregori, editor de Bromera, Premi Trajectòria Editorial 2021 de la Plaça del Llibre

27 de Setembre de 2021

La Fundació Full ha premiat el nostre editor, Josep Gregori, amb el Premi Trajectòria Editorial 2021. L’entitat organitzadora de la Plaça del Llibre ha fet pública la notícia aquest dimarts, en un acte on van presentar les Places del Llibre de tardor, on també podreu trobar autors i autores de Bromera.


Jesús Figuerola, president de Full, ha definit Bromera com l’editorial «més important del País Valencià» i una de les més importants en llengua catalana. L’homenatjat ha fet extensiu el reconeixement rebut a tota l’editorial i ha assenyalat que l’èxit de Bromera està directament relacionat amb el fet de «saber envoltar-se de professionals apassionants» i «militants per la llengua». «Sense la col·lectivitat, les obres no eixirien», ha recordat Gregori.

Aquest reconeixement a Josep Gregori arriba en un moment d’expansió del grup editorial. Aquest estiu, Bromera ha ampliat la seua oferta vinculada als materials i recursos educatius amb la incorporació d’Editilde, editorial formada pels segells Diálogo i Tilde, especialitzats en filosofia i que també publiquen altres matèries com llatí, grec o cultura clàssica. A més a més, Diálogo i Tilde també disposen de col·leccions d’assaig i literatura d’interés general.

«Amb l’adquisició d’Editilde, Bromera afronta amb més força els canvis imminents derivats de la implantació de la LOMLOE, que requeriran la renovació dels llibres educatius als centres d’ensenyament. La incorporació dels catàlegs de Diálogo i Tilde ens aporta més eines, si cal, per a continuar treballant a favor del pensament crític i del creixement personal», assenyala Gregori.