Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Bromera participa en la primera Fira de l’Edició Independent

17 de Juny de 2021

Bromera estarà present en la I Fira de l’Edició Independent. Aquest nou esdeveniment és, com expliquen des de l’organització, un espai inclusiu del comerç del llibre on tenen cabuda llibreries, editorials i l’autoedició il·lustrada de qualsevol procedència i àmbit lingüístic.

L’esplanada de la Marina de València acollirà la trobada, que comença aquest divendres 18 de juny i s’allargarà fins al diumenge 20. El programa, molt complet i variat, es pot consultar sencer al web d’Editorials Valencianes. Els assistents podran escollir entre diverses activitats vinculades al món de la literatura i presentacions de llibres de tota mena i per a totes les edats.

Com no podria ser d’altra manera, Bromera farà una participació activa en la fira, especialment el diumenge. A partir de les 18.30 hores els assistents podran gaudir de la presentació de Més dones valencianes que han fet història, a càrrec de les autores Sandra Capsir i Maria Viu. I per si això no fora prou, una hora després, a les 19.30 hores, Jordi Colonques presentarà la seua última obra, Llibre de morts, acompanyat també per Sandra Capsir, i que es podrà seguir en llenguatge de signes.



A més, durant la celebració de tota la Fira està prevista la participació d’altres autors i autores de la casa, com és el cas de Manel Rodríguez-Castelló, Joaquina Barba, Fani Grande, Lourdes Boïgues, Rafa Gomar, Vicent Sanhermelando. En aquesta primera edició de la fira participaran 69 expositors, hi haurà més de 100 signatures i s’han organitzat 30 activitats per a gaudir d’un cap de setmana envoltat de literatura.