Ja a les llibreries 'Impossible', la darrera novel·la d'Erri de Luca!

04 de Novembre de 2020

Erri-De-Luca-Impossible


Ja a les llibreries, Impossiblela darrera novel·la d'Erri de Luca


Impossible
 ens parla dels grans temes de l’autor, com l'ecologia, la natura, l'amor o el compromís polític, però, sobretot, ens convida a experimentar la sensació perillosa i ambivalent de la coincidència, de la impossibilitat que esdevé real.

Ja està disponible a les llibreries Impossible, d’Erri De Luca. La darrera novel·la de l’autor italià tracta alguns dels seus temes clau, com l'ecologia, la natura o el compromís polític. Els seguidors de De Luca es retrobaran amb l’elaborada prosa de l'escriptor que, en aquesta ocasió, planteja la idea de la imprevisibilitat de la vida.

Quan el vell protagonista de l’obra surt a passejar tot sol per la muntanya, sent que algú li va al darrere. El deixa passar, per recuperar la soledat i tornar a sentir la immensitat de la natura però, al cap d’unes hores, s’adona que ha desaparegut en un accident. Quan avisa a emergències, l’acusen d’homicidi: el difunt era un vell company de lluita revolucionària, que havia traït al protagonista quaranta anys enrere.

Aquesta casualitat és el fil conductor d’aquest llibre únic, que combina la declaració judicial amb les cartes que el protagonista envia a la seva estimada des de la presó.

Erri-De-Luca-Impossible-coberta
DESCARREGA'N UN FRAGMENT!


Erri De Luca
 (Nàpols, 1950) és poeta i escriptor. Va ser dirigent del moviment d’esquerra Lotta Continua i no va ser fins als quaranta anys que va iniciar la carrera literària. La seva prolífica obra ha estat traduïda a gairebé totes les llengües europees. Considerat un dels autors italians més importants de tots els temps, ha estat guardonat amb premis tan prestigiosos com el France Culture i el Fémina Étranger a França, o el Premi Petrarca a Alemanya. A més, ha estat nomenat escriptor de la dècada pel Corriere della Sera. A Bromera ha publicat també Història d’IreneEl pes de la papallonaEl dia abans de la felicitat, Els peixos no tanquen els ulls, El crim del soldat i El més i el menys.


DESCOBREIX ACÍ TOTS ELS TÍTOLS D'ERRI DE LUCA