Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Platja o muntanya? On siga, amb llibres!

29 de Juny de 2020


#LECTURESESTIUENQUES

El teu gust

Isabel-Clara Simó

 

La darrera i pòstuma novel·la d'una de les autores més representatives de les nostres lletres

 

 

Una demostració de la passió enorme d'Isabel-Clara Simó per l’art i per la vida

 



Recursos inhumans

Pierre Lemaitre

 

Alain Delambre és un directiu de cinquanta-set anys desgastat per quatre anys d’atur. Quan un empresari, finalment, accepta considerar la seua candidatura, Delambre està disposat a tot.

 

Una de les sèries més vistes de Netflix!

 



Una història ambientada al departament francés de la Gironda, un paisatge humit i inquietant que es convertirà en un protagonista més d’aquesta tragèdia.

 

Lemaitre recupera part dels personatges d'Ens veurem allà dalt, un fenomen internacional adaptat al cinema, per continuar el seu relat sobre la història d'Europa.

El descobriment d’un cadàver prop d'on van estudiar quatre amigues amenaça de traure a la llum uns fets que poden posar fi a la precària llibertat de què han gaudit fins ara.

Un assaig que ens transporta a l’Amèrica profunda, als Estats Units de l’era Trump, abans i després que accedira a la presidència.

Un relat intel·ligent i ple de tendresa sobre l'amor, la comunicació, l’amistat, la valentia i sobre com refer-se de les caigudes.

Un joc metaliterari, a vegades dolç i unes altres d’una acidesa que ens fa estremir.

 



PER A LA GENT JOVE

Una novel·la inusual i sorprenent, amb una intriga plena d'homenatges literaris, girs de guió i temes valents.

Una poderosa història de bellesa i dolor, on es barregen els límits de la fantasia i la realitat.

 

Un llibre sobre sexualitat que s’endinsa en la geo­grafia més divertida: la que abasta tota la pell.

Una novel·la que reflexiona sobre temes d'actualitat, com el canvi climàtic o els desastres ecològics.



PER ALS MÉS MENUTS

9788490263556_1.jpg

Nico i el seu iaio Batiste van a pescar junts, comparteixen moments de lectura, parlen d’art, passegen en bicicleta i fan els deures de mates. Tot això quan no fugen de mil piranyes, clar!

Un divertidíssim llibre d’activitats on trobaràs jocs per a posar a prova el teu enginy, fitxes per a afinar la teua destresa amb el llapis i trucs per a desenvolupar la teua imaginació i aprendre a alimentar-la.


9788490264614.jpg

Mercé somia ser pintora, encara que és feliç com a cartera. Últimament, s’ha fixat que ningú està content amb els paquets que els porta...

Quan està a punt de mossegar una xiqueta, a Minerva li cauen les dents. Així, descobrirà que és víctima d’una maledicció que l’obliga a ser roïna.

Quatre amics descobriran què s’amaga al poble fantasma de Cova Negra. Una tomba misteriosa, una desaparició... i un munt de peripècies!

El germà d'Alan ha descobert que el seu amor platònic és un xic de  classe i li planteja un duel: si no supera el repte, farà saber a tot l’institut que és gai.