Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Atenció a les novetats que us vau perdre!

27 de Maig de 2020

Image


Hem passat una etapa especialment complicada per al món de la cultura. Però a poc a poc anem fent camí per a tornar a la normalitat. Per fi les llibreries han tornat a alçar les persianes i això és una gran notícia per a totes i tots. Recuperem espais de lletres i de vida.


Per a celebrar-ho, a Bromera hem preparat un recopilatori amb aquells llibres que van veure la llum en un moment difícil de la nostra història, just a l'inici de la crisi sanitària provocada pel Covid-19 i ara tenim l’alegria de poder-los recuperar per a vosaltres.

Voleu descobrir quins llibres s'han desconfinat?

 

Texto alternativo


La darrera novel·la d'Isabel-Clara Simó

Una obra sobre l’amor, el sexe, l’art, la cultura i, en definitiva, sobre les passions que mouen les persones. L’autora obri de bat a bat les portes del seu món literari i ens explica la vida d’una dona que evoca, amb ironia, un trajecte vital fet de retalls i pedaços.

Texto alternativo

Una novel·la que aborda un episodi trist de la nostra història recent, el robatori de nadons, i una indagació sobre la identitat a través de la memòria històrica.

Texto alternativo

Una història d’intriga i misteri que gira al voltant d’un grup de científics disposats a posar fi a

l’emergència climàtica i que ens recorda l'actualitat.

Texto alternativo

Jan descobreix que, per a tornar sa mare a la vida, ha de construir un autòmat perfecte.  Anys després, el president rep una carta on el citen on va viure Jan.

 
Texto alternativo


Nou títol de Rocio Bonilla! 

Nico i el seu iaio Batiste van a pescar junts, comparteixen moments de lectura, parlen d’art, passegen en bicicleta i fan els deures de mates. Tot això quan no fugen de mil piranyes, clar!

Amb els iaios i les iaies, aprenem, ens divertim, ens emocionem i traspassem afectes i complicitats de generació en generació. Una mirada plena d’humor i tendresa sobre la relació entre nets i iaios.

#LLIBRESDESCONFINATS #ENSLLEGIMPROMPTE #TOTANIRÀBÉ