30 anys de lectures compartides

13 de Novembre de 2019



L'hivern del 1990 es va publicar el primer número de L'Illa. Revista de Lletres, que Bromera va començar a distribuir gratuïtament entre les lectores i els lectors subscrits al servei de novetats. La revista pretenia no només difondre les novetats publicades a l'editorial, sinó també oferir un espai de conversa i reflexió al voltant de temes literaris i culturals de les nostres comarques.

Des d’aleshores, són moltes les persones que hi han col·laborat i els temes que s’hi han tractat. Per les seues pàgines han passat plomes tan destacades com les de Maria Aurèlia Capmany, Joan Triadú, Josep Iborra, Isidor Cònsul, Isabel-Clara Simó, Jaume Fuster, Joan Josep Isern, Josep Palomero, Maria-Mercè Marçal, Jesús Huguet, Francesc Calafat, David Castillo i Màrius Serra, entre molts altres.

El 30 aniversari de la publicació suposa, doncs, una bona ocasió per a reflexionar i introduir canvis que mantinguen la revista de lletres en un nivell d’actualitat i d’interés que continue l’estela dels seus objectius originals, des del disseny fins al contingut.

Per això, en aquest número tan especial, el 75, dediquem el dossier a la literatura infantil i compten amb perfils i entrevistes a autors tan reconeguts a nivell nacional i internacional com Jovi Seser, Pasqual Alapont, Ilan Brenman o Ionit Zilberman.

Esperem que el gaudiu molt!

Llegiu ací la revista completa.

Documents per descarregar