Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Escriu la teua carta als Reis Mags amb Bromera!

27 de Desembre de 2018

En uns dies arriben Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient. Ja has pensat a quin Reig Mag li escriuràs? Baltasar, Melcior o Baltasar? O tal volta a tots tres? Des de Bromera us ho volem posar fàcil, per això, com cada any, t'hem preparat una carta als Reis perquè els pugues escriure en valencià!

A més a més, com que segurament encara no t'has decidit, a la carta hi trobaràs moltes idees de lectura. Des d'àlbums il·lustrats per a fer-nos pensar, riure o somiar, fins a llibre-discos per a cantar i ballar, així com llibres de coneixements per a descobrir el món!

http://www.bromera.com/pub/premsa/Carta-Reis_Bromera_2018.pdf

DESCÀRREGA GRATUÏTA EN PDF!

Per què un llibre per Nadal?


La lectura, com el joc, és un entreteniment. Per aquest motiu, de la mateixa manera que demanem joguets als Reis, demanem-los també llibres que, a més d’omplir el nostre temps d’oci, ens traslladen a altres mons i a altres cultures i ens permeten viure altres vides.

Què hi ha millor que seure al sofà un dia de pluja amb un llibre a les mans? O prendre el solet en un banc del parc immersos en les pàgines d’unes aventures trepidants? El Nadal és un bon moment per a fer la tria dels llibres que ens agraden, perquè les editorials ofereixen moltes novetats en els seus catàlegs.

A l’hora de fer la tria, recorda que el llibre ha de captivar-te i transmetre’t alguna cosa, a fi de no convertir-se en un element decoratiu a la prestatgeria. Són més importants els teus gustos que les modes imposades pels best-sellers. A més, en els llibres, com en els joguets, no hi ha distincions de sexe. Els llibres de princeses i els de soldats són tan adequats per a xiquets com per a xiquetes.

Tria el teu llibre!

Superxiquets

Superxiquets, Anya Damirón i Pablo Pino. A partir de 6 anys.

Canviem la nostra manera de veure la discapacitat! Tots podem tindre l’habilitat de trobar la part positiva de les coses per a traure el millor de nosaltres. T’hi atreveixes?

Per què hi ha estreles al cel? Llibre dels oficis curiosos

Per què hi ha estreles al cel? Llibre dels oficis curiosos, Subi i Anna. A partir de 6 anys.

Saps a què es dedica un atrapallums o un caçanúvols? Descobreix-ho amb aquest suggeridor àlbum sobre oficis imaginaris fascinants.

La xiqueta huracà i el xiquet esponja

La xiqueta huracà i el xiquet esponja, Ilan Brenman i Lucía Serrano. A partir de 6 anys.

Ella és explosiva i no para mai quieta! Ell és tímid i no li agrada l’acció. Què passaria si dues persones tan diferents es feren amigues?

El pirata Pataxula i el tresor de Gamerús

El pirata Pataxula i el tresor de Gamerús, Albert Bertomeu i Empar Bou. A partir de 4 anys.

Llibre amb CD! El pirata Pataxula i la seua tripulació tornen a la mar! Els espera un viatge ple de sorpreses i emocions al ritme de la música, els hi acompanyes?

Versos que canten i ballen

Versos que canten i ballen, Fina Girbés i Pere Puig. A partir de 4 anys.

Llibre amb CD! Un poemari en què els versos es poden llegir, recitar, cantar i ballar gràcies a les partitures musicals que conté i el CD amb les cançons.

Germans! Rocio Bonilla

Germans!, Rocio Bonilla. A partir de 6 anys.

Tindre germans o germanes pot ser molt molest… Però a vegades pot ser increïblement divertit! Un àlbum 2 en 1 que es llig per davant i per darrere.

De quin color són els besos?

De quin color són els besos?, Rocio Bonilla. A partir d’1 any.

Nova edició en cartó per als més menuts d’un gran èxit que ha conquerit més de 200.000 lectors en tot el món i s’ha traduït a 17 idiomes. Diverteix-te amb els colors!

Els animals del bosc / Els animals de la granja

Els animals del bosc / Els animals de la granja, Christine Pompeï. A partir de 3 anys.

Llibres per a descobrir el món que ens envolta i tots els éssers que el poblen. Aquests àlbums amb fotografies captivaran els més menuts.

Hola! Dinosaures / Hola! Planeta

Hola! Dinosaures / Hola! Planeta, Fabien Öckto Lambert. A partir de 5 anys.

Llibres de coneixements amb solapes interactives i pòster de regal, perfectes per a descobrir algunes de les fantàstiques criatures que van poblar la Terra fa milions d’anys.

Descobrim els animals / Descobrim el parc

Descobrim els animals / Descobrim el parc, Jérôme Pelissier i Carine Hinder. A partir d’1 any.

Llibres per a estimular el desenvolupament del llenguatge, amb il·lustracions detallades i acolorides que permeten aguditzar els sentits de la vista i l’observació.

Trobaràs més idees de lectura al nostre especial de Nadal: 'Aquest Nadal, llegim en valencià!'