Què passarà enguany amb el lliurament dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira?

10 de Novembre de 2020

Texto alternativo

Què passarà enguany amb el lliurament dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira?

Doncs que aquest divendres celebrarem els primers #PLCA virtuals de la història! Ens hi acompanyes?


Apunta't al #comboiliterari!

La tradicional gala ha estat substituïda enguany per un programa audiovisual conduït per l’actriu valenciana Iolanda Muñoz i amb el suport tècnic de Nelo Gómez. El podràs seguir en directe aquest divendres 13 de novembre, a partir de les 20 h, al canal de YouTube de Bromera. Serà una edició concentrada en una hora i molt divertida que promet ser ben moguda!

Pepa Cases, Teresa Broseta, Anna Maria Villalonga, Adelina España, Carles Alberola Ortiz i Màrius Serra ja s'hi han comboiat! I encara trobaràs més vídeos de comboiats i comboiades del món de la cultura a les nostres xarxes (fes una ullada al nostre Twitter) però, de moment, et deixem aquest aperitiu. Mira, mira!




Suma't tu també al comboi literari! Hi haurà concursos amb premis en directe a les xarxes, així que escarxofa't al sofà i segueix els #PLCA2020 des de casa perquè podràs guanyar un grapat de regals!

T'hi esperem!

Divendres 13, a les 20 h,al canal de YouTube de Bromera

Engalana el teu perfil de Facebook amb el marc que hem creat per a l'ocasió! Fes clic ací.

Durant l'acte, hi intervindran tant els guanyadors de les huit categories del certamen com representants de les entitats que les patrocinen: la Universitat de València (divulgació científica), la UNED (poesia), la Fundació Bancaixa (narrativa juvenil), la Fundación Aguas de Valencia (teatre), el Consorci Ribera i Valldigna (àlbum il·lustrat), la Mancomunitat de la Ribera Alta (assaig), l’Ajuntament d’Alzira (novel·la) i Edicions Bromera (narrativa infantil).