Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Edicions Bromera ofereix gratuïtament recursos educatius per a estudiar a casa

18 de Març de 2020Edicions Bromera, amb motiu de la quarantena sanitària per la pandèmia del coronavirus, ha decidit posar a disposició del professorat i l’alumnat els seus recursos digitals acadèmics online de manera totalment gratuïta. Així, el segell ha obert els seus llibres digitals allotjats a la plataforma Blinklearning amb l’objectiu de facilitar al professorat, les famílies i l’alumnat, un banc de recursos i continguts perquè els xiquets i les xiquetes puguen seguir aprenent des de casa.

Amb aquesta iniciativa, Bromera mostra la seua voluntat d’ajudar a la comunitat educativa a enfrontar-se a un repte social important: continuar amb la formació des de casa, aportant la màxima normalitat possible en una situació extraordinària i sense precedents.

Així, l’editorial valenciana se suma a la campanya #joemquedeacasa i aposta per actituds responsables socialment que ens permeten superar la crisi sense que l’educació de l’alumnat es veja tan afectada. Els llibres estaran en obert durant tot el període que dure el confinament de professorat i alumnat. Per a accedir a aquests materials, els educadors i educadores rebran en el seu correu electrònic uns enllaços per a compartir amb l’alumnat tots aquests recursos didàctics per a l’apenentatge del valencià i altres matèries escolars.

D’altra banda, al portal del professorat Bromera mantindrà a l’abast de les famílies i el professorat altres materials educatius complementaris (atenció a la diversitat, guies didàctiques, recursos sonors...), per facilitar la continuïtat de les activitats docents des de casa.

La trajectòria de Bromera està històricament compromesa amb el món de l’educació i amb valors culturals, ecològics i solidaris. De fet, l’objectiu més important de la responsabilitat social corporativa del segell és el foment de la lectura i del valencià i per això va crear fa 18 anys una fundació per al foment de la lectura. Igualment, en aquestes circumstàncies extraordinàries, Bromera vol contribuir amb la iniciativa de posar tots aquests recursos educatius a l’abast de les famílies i el professorat a donar un missatge de corresponsabilitat: amb la col·laboració social aconseguirem superar la delicada situació provocada per la pandèmia.