Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

30 anys de lectures compartides

13 de Novembre de 2019



L'hivern del 1990 es va publicar el primer número de L'Illa. Revista de Lletres, que Bromera va començar a distribuir gratuïtament entre les lectores i els lectors subscrits al servei de novetats. La revista pretenia no només difondre les novetats publicades a l'editorial, sinó també oferir un espai de conversa i reflexió al voltant de temes literaris i culturals de les nostres comarques.

Des d’aleshores, són moltes les persones que hi han col·laborat i els temes que s’hi han tractat. Per les seues pàgines han passat plomes tan destacades com les de Maria Aurèlia Capmany, Joan Triadú, Josep Iborra, Isidor Cònsul, Isabel-Clara Simó, Jaume Fuster, Joan Josep Isern, Josep Palomero, Maria-Mercè Marçal, Jesús Huguet, Francesc Calafat, David Castillo i Màrius Serra, entre molts altres.

El 30 aniversari de la publicació suposa, doncs, una bona ocasió per a reflexionar i introduir canvis que mantinguen la revista de lletres en un nivell d’actualitat i d’interés que continue l’estela dels seus objectius originals, des del disseny fins al contingut.

Per això, en aquest número tan especial, el 75, dediquem el dossier a la literatura infantil i compten amb perfils i entrevistes a autors tan reconeguts a nivell nacional i internacional com Jovi Seser, Pasqual Alapont, Ilan Brenman o Ionit Zilberman.

Esperem que el gaudiu molt!

Llegiu ací la revista completa.

Documents per descarregar