Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Presenta el teu original als Premis Literaris Ciutat de Xàtiva 2019!

13 de Maig de 2019

X

Es convoca la XXXV edició dels Premis Literaris 'Ciutat de Xàtiva' 2019.

El termini d’admissió de les obres finalitzarà el dijous 27 de juny de 2019Les obres hauran de ser originals i inèdites, i no poden haver estat guardonades en cap altre certamen ni estar pendent de veredicte en la data en que finalitze el termini de presentació.

Els originals han d’estar escrits en valencià. Es podrà participar en una o en diverses modalitats (narrativa, poesia i assaig), i es podrà presentar al mateix més d’una obra. Les obres guardonades narrativa i poesia) seran publicades, conjuntament, per l'Ajuntament de Xàtiva i Edicions Bromera.

X

PREMI DE NARRATIVA “BLAI BELLVER”

El Premi de Narrativa “Blai Bellver” està dotat amb 9.000 euros per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva i és concedirà a la millor obra de narrativa escrita en valencià entre les presentades a concurs.

PREMI DE POESIA “IBN HAZM”

El Premi de Poesia “Ibn Hazm” està dotat amb 4.000 euros per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva i és concedirà a la millor llibre de poemes escrit en valencià entre els presentades a concurs.

PREMI D’ASSAIG I INVESTIGACIÓ “CARLOS SARTHOU”

El Premi d’Assaig i Investigació Carlos Sarthou està dotat amb 4.000 euros per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva i per a la seua publicació comptarà amb la col·laboració de l’empresa Paper Indústria Gràfica, S.L. Es concedirà a la millor obra d’assaig i investigació escrita en valencià entre les presentades a concurs.

X

CONSULTA LA CONVOCATÒRIA

DESCARREGA'T LES BASES