Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Pierre Lemaitre i Anna Moner entre els més venuts de Bromera aquest Sant Jordi

24 d'Abril de 2019

Els colors de l’incendi, de Pierre Lemaitre, i La mirada de vidre, d’Anna Moner, han sigut els dos títols més venuts pel que fa a les novetats d’adults de Bromera per a aquest Sant Jordi.

Els colors de l’incendi, de Pierre Lemaitre, i La mirada de vidre, d’Anna Moner, han sigut els dos títols de narrativa de Bromera més venuts aquest Sant Jordi. El talent narratiu de l’escriptor francés no ha decebut les expectatives generades i s’ha situat entre les novetats amb una acollida millor. La segona part del tríptic narratiu que va començar amb l’aclamada Ens veurem allà dalt, guardonada amb el Premi Goncourt, esdevé una combinació irresistible de ficció i realitat en un còctel molt cinematogràfic d’humor, ràbia i compassió.

D’altra banda, La mirada de vidre, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2018,ha estat una altra de les obres destacades de la jornada. Ambientada a la ciutat de Barcelona al començament del segle xx, en el relat s’entremesclen l’ocultisme i les investigacions científiques poc ortodoxes. L’autora ens parla de la part més fosca de la naturalesa humana, però en aquesta ocasió ho acompanya de la sensualitat que destil·len les històries d’amor poc convencionals i l’asfíxia emocional que produeixen determinades obsessions.

Els llops de Pragade Benjamin Black o La natura exposada, d’Erri de Luca, també han tingut una bona recepció per part dels lectors adults.

En l’àmbit de la literatura infantil, cal destacar l’acollida que ha tingut Superbaguet, de Martin Piñol, Premi de Narrativa infantil Vicent Silvestre, una història d’humor i fantasia protagonitzada per uns superherois que lluiten per defendre una alimentació saludable.