Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Rosegó, el rodamón

La fortuna va voler que Rosegó, un gos del carrer i sense amo, fóra acollit en el pis de Lluc Recatan poc després que aquest home haguera perdut la seua última mascota. Malgrat les diferències que els separen, aprendran coses l’un de l’altre i entaularan una amistat sincera. A les aventures d’aquests personatges s’afegiran els amics de Rosegó: els gossets de la street band.

Autoria: Manuel Molins
Núm. col·lecció: 20
Edat: a partir de 10 anys
Pàgines: 88
ISBN: 9788476605974
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Antoni Laveda

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Manuel Molins

Manuel Molins (Alfara del Patriarca, 1946) és dramaturg i professor. Va fundar el Grup 49 de teatre amb el qual va participar en el moviment de Teatre Independent, que en la dècada de 1970 es proposava recuperar la llengua i cultura pròpies del País Valencià.

Ha publicat una trentena d'obres, entre les quals Déus, dies i treballs, L'univers, Monopatins (Skaters) i Els valents de Valor. La seua trajectòria ha estat reconeguda amb nombrosos premis, com el Premi de la Crítica de teatre de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Premi Octubre de teatre, el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians –en vuit ocasions– i el Premi Ciutat de València –en dues ocasions–.