El meu primer llibre d'emocions

Ha arribat el primer dia d’escola! Però Joan no està desitjant anar-hi. De fet, té por del que  li pot esperar. Tots i totes som una miqueta  com Joan, perquè també tenim por de tant en tant.  O a voltes ens enfadem i unes altres voltes  estem molt feliços. Com et sents tu ara mateix?

Vine amb Joan a veure totes les coses que viu i com se sent. I també aprendràs a controlar les emocions.

Aquest llibre tracta sobre les emocions dels més menuts i com gestionar-les. Per a presentar aquestes ferramentes sobre gestió de sentiments, l’escenari en què es desenvolupa l’acció és el primer dia d’escola. Marc està feliç, Anna té vergonya, Èric està enfadat i Joan té por. Així, es presenten cadascuna de les emocions i es donen suggeriments perquè els lectors i les lectores menuts i menudes puguen gestionar-les quan les experimenten.

Autoria: Radka Píro
Núm. col·lecció: 27
Edat: Des de 2 fins a 6 anys
Pàgines: 12
ISBN: 9788413581842
Format: 21,5 x 21,5 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Katia Gaigalova
Traducció: Teresa Broseta Fandos

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Radka Píro

Radka Píro va nàixer a la regió de Moràvia, a la República Txeca, i va triar estudiar idiomes en la universitat. Com a estudiant va completar diverses estades i beques a França i Alemanya. Després de graduar-se va treballar com a becària en un departament editorial i, com a autònoma, de correctora i redactora creativa. Les seues obres són presents en Algar, Bromera i Animallibres.