Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Teatre en l'educació

Si del teatre s'ha dit que és l'art de les mil cares, nombroses i diferents són també les formes d'entendre l'educació; fins i tot hi ha disparitat de criteris en el nom: educació, ensenyament, didàctica, pedagogia,... Tanmateix, als ponents del 6é Encontre de Teatre a l'Estiu (Alzira, 1994), experts del teatre i de l'ensenyament alhora, aquesta multiplicitat de possibilitats els ha paregut tan atractiva que n'han fet d'ella l'eix del seu debat sota el títol de Teatre en l'educació.

Així, en editar les ponències d'aquell seminari, us oferim una teoria i una pràctica que analitza realitats presents i esbossa projectes de futur i vol donar tècniques i eines de treball per a poder traure el màxim profit del teatre i de l'educació, tot aprofitant les possibilitats de l'actual reforma educativa.

En aquestes pàgines trobareu diferents didàctiques (de la dramatització, del text teatral, de l'espectacle, dels titelles...), l'anàlisi del paper i el lloc del teatre dins la LOGSE, ara i ací, o noves visions sobre l'ensenyament que ens parlen de "l'artista pedagog" o de "quan l'aula és un mar".

Núm. col·lecció: 2
Pàgines: 96
ISBN: 9788476602720
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra