Eterna foscor

Premi Maig de Novel·la Breu

En plena postguerra va veure la llum un dels exemples més brillants, misteriosos i únics de la poesia en valencià: el poemari Eterna foscor. Anys més tard, Lídia, una jove estudiant enlluernada pels seus versos, investigarà què oculten: el relat d’un jove amagat als terrats de València, una història d’exili, d’amors perduts, de supervivència, de xantatges, mentides i injustícia que mostra la fragilitat dels conceptes d’originalitat i d’autoria.

Amb Eterna foscor, Mariano Casas reivindica la recuperació de la memòria històrica i retrata  els individus d’intel·ligència justa i ètica relaxada que van guanyar prestigi intel·lectual o van fer fortuna en aquells anys foscos i interminables.

Autoria: Mariano Casas
Núm. col·lecció: 361
Pàgines: 152
ISBN: 9788413587233
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Jorge Collado

Mariano Casas

Mariano Casas (València, 1963) és un escriptor especialitzat en narrativa juvenil. Va començar a escriure quan era jove i passats els trenta anys va publicar el seu primer llibre. Ha escrit literatura juvenil, novel·la d'aventures, de viatges i amb rerefons històric. Ha estat guardonat o finalista en diversos certàmens literaris de narrativa juvenil: Premi Enric Soler i Godes per Pirates de la marjal, finalista del Premi València de Narrativa per Les ales de mercuri i Premi Enric Valor de Novel·la per Sabor de crim.