Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La genètica de les passions

Premi Ciutat d'Alcoi de Novel·la Isabel-Clara Simó

Na Malen, na Lita i en Tomàs han crescut envoltats d’un passat familiar violent i obscur que contrasta radicalment amb l’escenari calm de s’Albufera de Mallorca. Aquest delicat equilibri s’ensorra amb la mort d’en Tomàs, moment exacte en què s’obren les cicatrius invisibles amb què els ha empremtat la brutalitat del que han viscut: la culpa, la vergonya, els secrets. És l’instant absolut en què els qui el sobreviuen comencen a entendre que l’origen de la seva història és en les passions que han doblegat la família.

A La genètica de les passions, Montserrat Espallargas ha bastit una novel·la que explora els mecanismes psicològics i físics que han sofert els fills i filles de les famílies víctimes de la violència de gènere, del que ha estat la seva existència, i de la possibilitat que han tingut, o no, de refer les seves vides.

Hi ha clans de moltes menes, el pitjor de tots és el de la família.

Autoria: Montserrat Espallargas
Núm. col·lecció: 360
Pàgines: 240
ISBN: 9788413586786
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Montserrat Espallargas

Montserrat Espallargas i Barceló és llicenciada en Ciències de la Comunicació i Diplomada en Publicitat i Màrqueting per la Universitat Autònoma de Barcelona. Autora de El Clan de Sa Ràpita (2018) i Vides de Filferro (2017), entre altres. Compta amb nombrosos guardons literaris, com el Premi Ferran Canyameres de Novel·la d’Òmnium Cultural i el Premi Recvll Joaquim Ruyra de Narrativa.