Si un dia oblide recordar

Premi Blai Bellver de Narrativa de Xàtiva

Si un dia oblide recordar és un llibre amb banda sonora pròpia i plena de referències culturals, musicals i històriques, que traslladarà al lector a les localitzacions més emblemàtiques de València, Oxford i Irlanda.

Un viatge adolescent a Irlanda és el record obsessiu que ocupa a Evian Cardona mentre passeja per la ciutat d’Oxford. Un Oxford per a mitòmans que conserva les petjades de Robert Graves, de Javier Marías, de Lewis Carroll, de Francesc Eiximenis, de Lawrence d’Aràbia i de J.R.R. Tolkien. Els records d’Evian a Irlanda es barregen amb els dos viatges a Oxford seguint el rastre d’un home d’Agres que potser va inspirar Tolkien i d’un unicorn esquiu: l’enigmàtica Margot, una jove de la qual es va enamorar a Irlanda i de la qual no n’havia tornat a saber res. Evian va a la recerca de Margot sabedor que l’unicorn és una criatura mitològica que creiem haver vist i que potser no tornarem a trobar, però que mai no convé deixar de buscar.

Si un dia oblide recordar és una novel·la sobre obsessions literàries, sobre amors mai realitzats, sobre viatges i sobre el passat.

Acompanya a Evian en el seu viatge personal amb una única destinació: el seu amor platònic.

Autoria: Ivan Carbonell Iglesias
Núm. col·lecció: 343
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 240
ISBN: 9788413584782
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Frederic William Burton

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ivan Carbonell Iglesias

Ivan Carbonell (València, 1979) és llicenciat en Filologia Catalana i en Humanitats per la Universitat de València, a més de graduat en Història. Combina el seu treball com a professor de valencià en Secundària amb l'escriptura. Les seues obres han estat reconegudes amb guardons com el Premi Vila de Benissa, el Premi Enric Valor o el Premi Bernat Capó, entre altres.