Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Si un dia oblide recordar

Premi Blai Bellver de Narrativa de Xàtiva

Si un dia oblide recordar és un llibre amb banda sonora pròpia i plena de referències culturals, musicals i històriques, que traslladarà al lector a les localitzacions més emblemàtiques de València, Oxford i Irlanda.

Un viatge adolescent a Irlanda és el record obsessiu que ocupa a Evian Cardona mentre passeja per la ciutat d’Oxford. Un Oxford per a mitòmans que conserva les petjades de Robert Graves, de Javier Marías, de Lewis Carroll, de Francesc Eiximenis, de Lawrence d’Aràbia i de J.R.R. Tolkien. Els records d’Evian a Irlanda es barregen amb els dos viatges a Oxford seguint el rastre d’un home d’Agres que potser va inspirar Tolkien i d’un unicorn esquiu: l’enigmàtica Margot, una jove de la qual es va enamorar a Irlanda i de la qual no n’havia tornat a saber res. Evian va a la recerca de Margot sabedor que l’unicorn és una criatura mitològica que creiem haver vist i que potser no tornarem a trobar, però que mai no convé deixar de buscar.

Si un dia oblide recordar és una novel·la sobre obsessions literàries, sobre amors mai realitzats, sobre viatges i sobre el passat.

Acompanya a Evian en el seu viatge personal amb una única destinació: el seu amor platònic.

Autoria: Ivan Carbonell Iglesias
Núm. col·lecció: 343
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 240
ISBN: 9788413584782
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Frederic William Burton

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ivan Carbonell Iglesias

Ivan Carbonell (València, 1979) és llicenciat en Filologia Catalana i en Humanitats per la Universitat de València, a més de graduat en Història. Combina el seu treball com a professor de valencià en Secundària amb l'escriptura. Les seues obres han estat reconegudes amb guardons com el Premi Vila de Benissa, el Premi Enric Valor o el Premi Bernat Capó, entre altres.