Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Vi i veritat

PREMI CIUTAT D'ALCOI DE NOVEL·LA ISABEL-CLARA SIMÓ

Maia Serra s’incorpora a la comissaria d’Alcoi en ple procés de separació de la seua parella, Manel. Però ell encara li demana ajuda en el misteriós cas de la desaparició de la jove Martina Vidal, filla d’un dels grans empresaris del vi, l’influent Jaume Vidal. A mesura que Maia s’implica en la investigació, descobreix una trama criminal que revela alguns dels aspectes més foscos de la societat. Al mateix temps, s’adonarà que és un d’aquells casos que canvien la manera d’exercir la professió, però també de relacionar-se amb les persones i de comprendre el món. En última instància, Maia s’enfronta a la fragilitat de la veritat davant de la força dels fets.

Amb aquesta novel·la negra, ambientada a cavall entre Alcoi i València, l’autora debuta en la narrativa i anuncia una prometedora trajectòria literària. El seu estil precís i detallat s’uneix a una construcció argumental plena de sorpreses fins a la darrera pàgina. No debades, l’obra va meréixer el primer premi de novel·la Isabel-Clara Simó, instituït per l’Ajuntament d’Alcoi en 2020.

«Vaig començar a escriure per la promesa que vaig fer a una de les meues mestres, qui sempre em va animar a fer-ho. Ella ha sigut la meua motivació principal», Natàlia Gisbert Abad

Autoria: Natàlia Gisbert Abad
Núm. col·lecció: 323
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 392
ISBN: 9788413582146
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Natàlia Gisbert Abad

Natàlia Gisbert Abad (Alcoi, 1990) és psicòloga i metgessa de professió. Aquesta primera novel·la és el resultat de la seua passió per la literatura, que arranca des de la primera joventut, i confirma la vitalitat de la renovació de la nostra narrativa, a la qual s'incorporen noves veus a tothora.