Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Per la senda de les flors

I PREMI NOVEL·LA I FALLES DE CULLERA

Una colla torna amb cotxe d’un concert i, en això, uns homenots els obrin la porta i els claven un altre homenot vestit de fallera. A partir d’aquesta escena, es desplega un retrat divertidíssim del món de les Falles. A poc a poc, es presenten una sèrie de personatges i situacions que donen lloc a un mural sobre la societat valenciana actual o, més ben dit, sobre aquell moment d’expansió anterior a totes les crisis: presidents de comissió, cantants famosos, falleres majors desaparegudes, trames de corrupció urbanística, tractes amb capital oriental, vincles amb la classe política i el poder.

Amb aquesta proposta, tan transgressora com amable, Leo Climent va obtindre el primer Premi Literari «Novel·la i Falles», instituït per l’Ajuntament de Cullera. Així, la novel·la ofereix una perspectiva literària sobre el món de les Falles i contribueix a ampliar els horitzons d’una de les celebracions més importants de la cultura valenciana, amb la mateixa dosi de sarcasme i irreverència afectuosa que hi ha en les arrels mateixes de la festa.


Amb el suport del Departament de Cultura

Autoria: Leo Climent
Núm. col·lecció: 320
Pàgines: 160
ISBN: 9788413581705
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Leo Climent

Leo Climent (Alcàsser, 1957) és psicòleg, mestre i professor de secundària. Des dels anys 80, ha col·laborat en diverses campanyes de promoció del valencià i, d'altra banda, ha participat en cursos de reciclatge del professorat i en l'elaboració de llibres de text. A més a més, combina la docència amb l'escriptura, i és autor de novel·les com La Vall dels oblidats i Un cel sense estrelles. Amb Per la senda de les flors ha estat guardonat amb el Premi Literari "Novela i Falles" de Cullera.