Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El mètode de composició

Des del segle xv fins al present, des de Mallorca fins a Nova York, en aquest recull de relats literaris s’uneixen èpoques i llocs diferents per a teixir un mosaic d’històries i personatges d’allò més diversos, però amb un fil conductor clar: la passió per narrar i la voluntat de reflexionar sobre el propi artefacte creatiu. Cal destacar que les històries, molt elaborades estilísticament, tracten sobre personatges certament peculiars, com l’únic habitant d’una illa, un erudit lul·lista misantrop o un presidiari a la penitenciària de la fi del món, enllaçats per elements mitològics de tot tipus.

Premi Blai Bellver de narrativa, El mètode de composició constitueix un homenatge als grans mestres del conte literari (John Cheever, Edgar Allan Poe, Julio Cortázar) i, alhora, un exercici d’estil àgil, brillant, que ens sedueix i ens reconcilia amb la força narrativa i l’atractiu estètic de la brevetat.

Autoria: Miquel Àngel Vidal
Núm. col·lecció: 307
Pàgines: 160
ISBN: 9788490264478
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Miquel Àngel Vidal

Miquel Àngel Vidal (Binissalem, Mallorca) és llicenciat en Filologia Hispànica i doctor en Filologia Catalana per la Universitat de les Illes Balears. Ha publicat les novel·les El batec de la fosca (2001), Encara que sents com creix la nit (2005), El jardí de les Hespèrides (2008) -traduïda a l'anglés com The Garden of the Golden Apples-, i La ciutat de les ànimes (2016), entre altres, a més de reculls de relats com Distàncies curtes (2003) o Jardí de gel (2010). També ha conreat el teatre, amb obres com El conyac de Voltaire (2004) o Tebes (2019). D’altra banda, ha fet edicions crítiques i ha publicat nombrosos articles i estudis literaris. Ha escrit guions per a la televisió i és col·laborador en diaris i revistes. La seua obra ha rebut guardons com el Premi Ciutat de Palma de Novel·la i el Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca. A més, a Bromera ha publicat també L’escriptora de bestsellers i La nit de glòria d'AM.