Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La taverna del Negre

PREMI ISABEL DE VILLENA DE NARRATIVA EN VALENCIÀ
XXXVI PREMIS CIUTAT DE VALÈNCIA

Andreu Faraig és enviat a les Amèriques com a delegat permanent de la casa Galiana per ordre del seu amo, don Gaspar Galiana de Serafina. Així, es veu forçat a abandonar les terres valencianes i a allunyar-se de sa mare i la germana, la seua única família. Però el seu nou destí el separa, a més a més, d’Elionor Galiana, la seua jove estimada. Obligat a portar endavant una escomesa que preferiria evitar, prompte descobreix que la càrrega de la Santa Marta, la goleta en què s’embarca i que ha jurat vigilar, no està conformada només per teles i teixits, com calia esperar, sinó que inclou també un nombrós grup d’homes i dones provinents d’Àfrica, llestos per a ser venuts com a esclaus. Andreu Faraig lluitarà contra tot plegat.

En La taverna del Negre, Jesús Moncho presenta una història ambientada en la carrera d’Amèrica del s. XIX, des de les terres de València, en la qual també se’ns relata el curiós origen de la tradició xocolatera de la Vila.

Autoria: Autors, Jesús Moncho
Núm. col·lecció: 298
Pàgines: 232
ISBN: 9788490269954
Format: 15 x 23,2 cm

Jesús Moncho

Jesús Moncho (Gata de Gorgos, 1948) és llicenciat en Filosofia i Lletres i ha exercit de professor de llatí. Autor de narrativa, ha estat guardonat amb diversos premis literaris al llarg de la seua producció novel·lística, com el Premi Constantí Llombart de Narrativa (La pols i el desig), el Premi Isabel de Villena de Narrativa (La taverna del Negre) o el Vila de Teulada (Revenja). A més, ha conreat l'assaig, sobretot en temes de l'actualitat socioturística i de manteniment dels valors territorials.