Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El joc de les mentides

Quan la Thea, la Fatima i l’Isa reben un missatge de la Kate amb les paraules «Us necessito», no dubten a respondre immediatament a la seva crida. El descobriment d’un cadàver prop de l’internat on van estudiar amenaça de treure a la llum uns fets que poden posar fi a la precària llibertat de la qual han gaudit durant tot aquest temps, després de passar més de disset anys guardant un secret terrible.

Com bé saben, el cos sense identificar pertany al pare de la Kate, l’Ambrose, desaparegut en estranyes circumstàncies en l’època en què feia classe a l’internat on estudiaven les quatre amigues. Quin paper van exercir elles en aquest succés? Com han aconseguit ocultar els fets durant més d’una dècada? I, sobretot, quant de temps podran seguir amagant la veritat?

El joc de les mentides s’emmarca en l’atmosfera tensa, retorçuda i plena d’incertesa que sap crear tan bé Ruth Ware.

Autor/a: Ruth Ware
Núm. col·lecció: 289
Pàgines: 392
ISBN: 9788490268728
Format: 150 x 232
Enquadernació: Rústica
Traductor: Lluís-Anton Baulenas
Coberta: Carles Barrios

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Ruth Ware

Ruth Ware (Sussex, 1977) ha tingut diversos oficis abans de dedicar-se a l’escriptura: cambrera, llibretera, professora d’anglès per a estrangers i, finalment, cap de premsa. Les seves obres s’han traduït a diversos idiomes i encapçalen les llistes dels llibres més venuts del The New York Times i The Sunday Times.