Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Alba

PREMI DE NARRATIVA ANTONI BRU CIUTAT D'ELX 2017

 

En els últims mesos, l’Alba ha perdut molt de pes i només surt de casa per anar a l’institut o al conservatori. Amb prou feines es relaciona amb ningú, tret de la seva millor amiga, Laura, amb qui comparteix una afició obsessiva per la música. Per això, poc després del seu dissetè aniversari, l’Alba ingressa en una clínica psiquiàtrica obligada pels seus pares, molt preocupats per la seva anorèxia. Les parets d’aquest centre es convertiran en el paisatge quotidià de la jove, que sentirà que la vida se li escola entre estones mortes i temps perdut. Tanmateix, l’ajuda i l’amor de la Laura, de qui l’Alba s’enamorarà perdudament, es convertiran en el motor de salvació de la jove, que a poc a poc aconseguirà redreçar la seva vida.

Alba és una història optimista d’alliberament i superació amb la música com a símbol de les possibilitats de seguir endavant i deixar enrere els problemes.

Autoria: Joan Adell Àlvarez
Núm. col·lecció: 283
Pàgines: 208
ISBN: 9788490268414
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan Adell Àlvarez

Joan Adell i Àlvarez (Blanes, 1938) és llicenciat en Farmàcia i en Medicina encara que, des del 2007, conrea l’escriptura i la poesia en català. La seva obra –que inclou tant treballs de narrativa com de poesia– ha estat guardonada amb premis com el Premi de Poesia Miquel de Segarra (Sorrejant, 2006), el Premi Rei en Jaume de Calvià (El nàufrag, 2006), el Premi Ciutat de Sagunt de Poesia (Tres estrelles Michelin, 2011) o el Premi de Narrativa Antoni Bru d'Elx (Alba, 2018), entre d’altres. D’altra banda, ha col·laborat en les publicacions Actual, Recvll i Espais.