Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Mugrons de titani

PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA 2005

Valentina Gontxarova és la millor pilot de naus de combat de I’exèrcit ter-restre, i li agrada tant fer acrobàcies per I’espai com a sota els llençols. Per des-gràcia, un consell de guerra la condemna a una presó orbital, on malviu vigilada per un ordinador neurastènic que li anul-la qualsevol desig sexual. Tot es capgira quan un escamot d’intrusos s’infiltra a la presó per alliberar-la, fet que l’arros-segarà cap a una odissea estel·lar farcida de pulsions eròtiques, races extravagants i planetes ignots. De segur que més d’una vegada us heu preguntat què hi ha de ficció i què d’autobiogràfic en una novel·la eròtica. En aquest cas està molt clar: tot és ciència-ficció. Els autors mateixos no tenen inconvenient a reconèixer-ho. Només d’unes ments influenciades pel món del còmic, els films galàctics, els agents secrets i les obres mestres del noucentisme es podria haver creat una aventura sideral tan esbojarrada com Mugrons de titani, X Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida.

Autoria: Salvador Macip, Sebastià Roig
Núm. col·lecció: 122
Pàgines: 272
ISBN: 9788498240634
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Julia Navarro

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Salvador Macip

Salvador Macip (Blanes, 1974) és metge, científic i escriptor. Ha publicat diversos treballs de divulgació científica, algunes novel·les i un bon grapat de llibres de literatura infantil i juvenil. Doctor en Genètica Molecular per la Universitat de Barcelona, treballa al seu propi laboratori de la Universitat de Leicester, on és professor. Des d'abril de 2009, escriu un blog sobre investigació biomèdica per a l'edició digital del diari El Mundo. Entre les seues obres destaquen Mugrons de titani (Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida), juntament amb Sebastià Roig; Jugar a ser déus (Premi Europeu De Divulgació Científica Estudi General), amb Chris Willmott, i Herba Negra (Premi Ramon Muntaner), amb Ricard Ruiz Garzón.

Sebastià Roig

Sebastià Roig (Figueres, 1965) és periodista i col·labora amb diferents mitjans de comunicació. Ha escrit Les generacions del còmic: de la família Ulises als manga; algunes novel·les de ciència ficció, com El cogombre sideral, i un estudi sobre el terror i la fantasia a la Catalunya de principis del segle XX, El futur dels nostres avis. És autor, juntament amb Salvador Macip, de la novel·la eròtica Mugrons de titani i de l’obra juvenil El secret de la banya embruixada. També ha publicat, amb l'il·lustrador Toni Benages, les novel·les gràfiques Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols i Narcís Monturiol i les pedres de l'infern.