Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les vides privades de Pippa Lee

La vida de Pippa Lee sembla idíl·lica. És l’esposa perfecta d’un brillant editor trenta anys més gran que ella, la mare orgullosa d’uns bessons amb èxit, la bona amiga i la veïna encantadora que tots estimen. Però enmig del brunzit de les segadores de gespa i dels rutinaris cafès del matí a la urbanització per a jubilats on s’acaben de mudar, Pippa, que en el passat va conèixer el costat salvatge de la vida, comença a qüestionar-se com ha arribat fins aquell lloc.

Les vides privades de Pippa Lee és una història sobre joventut impetuosa, trobades inesperades, aventures amoroses i traïcions, i sobre la perillosa seguretat del matrimoni, i capta a la perfecció els reptes, la confusió i l’emoció de la vida moderna, amb totes les possibilitats que ofereix.

Autoria: Rebecca Miller
Núm. col·lecció: 162
Pàgines: 296
ISBN: 9788498244137
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Ramon Monton
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rebecca Miller

Rebecca Miller (Connecticut,1962) va iniciar la seua carrera com a pintora i actriu abans de ser escriptora i directora de cinema. És autora del recull de relats breus Personal velocity, de la qual va realitzar també l’adaptació cinematogràfica, premiada al Festival de Sundance. Ha dirigit també les pel·lícules Angela i La balada de Jack y Rose, protagonitzada per Daniel Day-Lewis. Les vides privades de Pippa Lee, publicada a Bromera, és la seua primera novel·la.