Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Taronges de sang

Per a Maite, estudiar a Munic és, sobretot, una oportunitat per fugir d’uns pares conservadors que l’ofeguen. A poc a poc, la casa a València i aquella família enriquida pel comerç de la taronja esdevindran cada cop més estranyes. A Alemanya, Maite s’enamora de Carlos, un jove d’origen espanyol l’avi del qual, Antonio, va sobreviure als camps de concentració nazis després d’abandonar Espanya al final de la Guerra Civil. De la mà del vell exiliat, Maite descobrirà un passat que la trasbalsa i que, alhora, il·lumina i explica secrets que havien quedat soterrats.

Taronges de sang representa el debut de Verena Boos en la novel·la i ha obtingut un gran èxit a Alemanya. La seva prosa brillant i precisa, a estones poètica, recorre la vida de dues famílies al llarg de més de vuitanta anys i, al mateix temps, ens presenta una visió honesta, sense prejudicis, sobre la memòria històrica.

Autoria: Verena Boos
Núm. col·lecció: 276
Pàgines: 400
ISBN: 9788490267448
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Ramon Monton
Coberta: Daniel Olmo Boronat

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Verena Boos

Verena Boos (Rottweil, 1977) va estudiar Filologia Anglesa i Sociologia i és doctora en Història. Després de llargues estades a Itàlia, el Regne Unit i Espanya, actualment treballa com a periodista, conferenciant i escriptora. El 2015 va debutar a Alemanya amb la novel·la Taronges de sang, que va rebre el Mara-Cassens-Preis, el Grimmelshausen-Förderpreis i el Gerhard-Beier-Preis al millor debut literari. L’obra, que uneix una narració impecable amb el rigor i la precisió històrica, ha aconseguit el reconeixement unànime de crítica i públic al seu país.