Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El lladre i els gossos

Un home que acaba d'eixir de la presó intenta refer la seua vida, però no tot resulta tan fàcil com ell esperava. En recuperar la llibertat coneixerà la identitat de la persona que el va trair i descobrirà com ha anat pujant en l'escala social fins apropiar-se, amb la complicitat de la justícia, de tot el que abans era seu. L'instint de venjança i el pes d'un passat farcit d'assassinats marquen inexorablement els seus dies com a expresidiari incapaç d'adaptar-se a la condició d'home lliure en una societat que l'ha creat i l'ha rebutjat.

«El lladre i els gossos conté resumida aquella estranya saviesa que només és a l'abast dels grans escriptors i que ens deixa la sensació, un cop acabat el llibre, que vivíem amb més intensitat mentre ens acollia l'ombra protectora i amable de les seves pàgines» (Joan Josep Isern. Avui.

Autoria: Naguib Mahfuz
Núm. col·lecció: 14
Pàgines: 144
ISBN: 9788476600979
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Isaïes Minetto i Vicent Carles Navarro
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Naguib Mahfuz

Naguib Mahfuz (el Caire, 1911-2006) és l'escriptor més important de la literatura àrab contemporània, i l'únic, fins al moment, que ha sigut guardonat amb el Premi Nobel de Literatura. Considerat per la crítica el principal innovador de la literatura àrab, és autor de més de trenta novel·les, en les quals ha retratat magistralment la vida quotidina al llard de la història de la ciutat del Caire. Bromera ha publicat, en la col·lecció «L'Eclèctica», les novel·les Miramar, El lladre i els gossos, La batalla de Tebes, La maledicció de Ra, Akhenaton, el rei heretge, Radubis i El carreró dels miracles.