Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El cas Morel

Paul Morel, un artista d’avantguarda conegut per les seues excentricitats, és acusat de matar una de les seues amants. Ja a la presó, decideix escriure una novel·la amb elements autobiogràfics. Vilela, un escriptor que havia estat policia, visita regularment Paul Morel per ajudar-lo en la redacció de l’obra i recollir els fulls manuscrits, que contenen històries molt radicals on es mesclen sexe, violència i reflexions sobre la funció de l’art o el sentit de la vida.

Amb una habilitat narrativa gens comuna i un estil àgil, ric i precís, El cas Morel ens cabussa en l’ambient al·lucinant d’una gran ciutat brasilera, amb un clima dens, misteriós i ple de les grandeses i les baixeses pròpies de la condició humana. L’obra de Rubem Fonseca ha estat distingida recentment amb el Premi Juan Rulfo i amb el Premi Camões, el guardó més important de les lletres portugueses.

Autoria: Rubem Fonseca
Núm. col·lecció: 22
Pàgines: 224
ISBN: 9788476607961
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Vicent Berenguer
Coberta: Julia Navarro

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rubem Fonseca

Rubem Fonseca (Juiz de Fora, 1925 — Rio de Janeiro, 2020) fou un escriptor brasiler conegut per les seues novel·les i contes. També va escriure guions de cinema. El 2003 va rebre el premi Camões, un dels guardons literaris més prestigiosos de les lletres portugueses. La seua obra més coneguda és Agosto, que retrata les conspiracions que van donar com a resultat el suïcidi de Getúlio Vargas. També cal destacar les novel·les O Selvagem da Ópera, Vastas Emoções e Pensamentos Imperfeitos i El cas Morel.