Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El crim

Un poble valencià veu com la seua tranquil·litat és sotragada per l'assassinat, a mans d'un psicòpata, d'una família sencera d'humils treballadors. La pluja conduirà un home, conegut per la seua afició a l'alcohol, a refugiar-se en una casa de camp aïllada. Un seguit d'esdeveniments provocaran una sèrie de reaccions inesperades que desembocaran en un dels crims més sanguinaris que es recorden al nostre país. Però, com es resol un delicte d'aquestes característiques en el context de la postguerra franquista?

Basada en un fet real ocorregut durant els anys cinquanta, El crim ens fa viure, com un NO-DO aterridor, el procés que patiren les víctimes. La minuciosa descripció, el realisme en la reproducció els truculents successos i l'atmosfera irrespirable fan d'aquesta novel·la una obra no apta per a cors delicats.

Autoria: Vicent Ortega
Núm. col·lecció: 47
Pàgines: 280
ISBN: 9788476603185
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Ortega

Vicent Ortega ha publicat les novel·les El crim –finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira–, El Collidor d'ÀnimesPremi Blai Bellver de Narrativa– i Diumenge de Glòria –finalista del Premi Enric Valor de Novel·la–.