Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Mira'm, Amor

PREMI BLAI BELLVER DE NARRATIVA


Els viatges i la literatura són els dos components principals de les narracions que recull aquest llibre: una lectora de Carlo Levi que es trasllada amb ferri cap a Èboli, una història d’amor adúlter que rememora en l’actualitat la viscuda entre Ulisses i Calipso, Ulisses mateix recriminant als déus la seua fam de sang humana, o Alexandre Dumas de viatge per Calàbria. Els protagonistes dels relats són homes i dones que naveguen impulsats per la força de l’Amor, una força primigènia que mou l’univers. La bellesa, el desig de coneixement i la compassió els acompanyen.

Mira’m, Amor, Premi Blai Bellver de Narrativa 2006, és una invitació a endinsar-se amb la força dels llibres pels mars del sud d’Itàlia, que són també l’escenari dels poemes èpics clàssics i de les narracions mitològiques.

Autoria: Elvira Cambrils
Núm. col·lecció: 142
Pàgines: 212
ISBN: 9788498242232
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Bernat Gutiérrez

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Elvira Cambrils

Elvira Cambrils (Pego, 1955), llicenciada en Filosofia per la Universitat de València,[nbsp] exerceix la docència en distints instituts del País Valencià al temps que participa en iniciatives de caràcter cultural. L'interés per l'activitat literària roman latent fins que l'any 2000 enceta un diari arran d'un viatge pel mezzogiorno italià i Sicília, rere les petjades d'Ulisses, i descobreix l'escriptura dietarística com a eina d'aprenentatge vital i literari, raó per la qual segueix amb ella fins a l'actualitat. A més, les anotacions dels vint-i-tres dies d'aquell viatge li serveixen de base per a una sèrie de relats, entesos com a exercicis de narrativa breu, alguns del quals acaben formant part del llibre Mira'm, Amor (Bromera, 2007). També ha publicat la novel·la El bes de l'aigua.