Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'infidel

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA 1999


Amadeu, un professor culte que ha ultrapassat els quaranta anys, té tot allò que un home pot desitjar. Però un bon dia, en alçar-se, comença a sentir una gelor inexplicable que el fa tremolar i que s’encomana a tot allò que l’envolta. El seu món trontolla i ell nota que hi perd peu. I és aleshores que es fa la pregunta fatídica, la pregunta que en el fons expressa el neguit de tota una generació: «en quin moment vaig començar a ficar la pota?».

L’infidel és una desmitificació amarga de la Transició, un esforç per analitzar el procés que va encetar tantes il·lusions, tantes incerteses i tantes infidelitats; un intent de començar, vint anys més tard, una segona transició: la personal. I, potser, també una segona infidelitat. Francesc Bodí, una de les veus més reeixides de l’actual panorama literari, conjumina un lèxic suggeridor i corrosiu, una prosa àgil i un estil agosarat per tal de mostrar-nos la complexitat dels sentiments masculins.

Autoria: Francesc Bodí
Núm. col·lecció: 70
Pàgines: 272
ISBN: 9788476605721
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Almar

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Francesc Bodí

Francesc Bodí (Agres, 1963) és professor de filosofia a Alcoi, a més d’un dels escriptors més reeixits de les nostres lletres. En el camp de la narrativa ha obtingut el Premi Alambor 1995 per Cruïlla. Com a novel·lista ha publicat Volves i olives, Premi Enric Valor de Novel·la Juvenil 1994; Passions apòcrifes; Guerres perdudes, Premi Joanot Martorell 1996 i Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 1998; El cos del delicte, Premi Enric Valor de Novel·la Juvenil 1999; i L’infidel (Bromera, 2000), V Premi Enric Valor de Novel·la i Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians. El seu últim títol, Havanera, guardonat amb el Premi Alfons el Magnànim i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, va ser tot un èxit entre periodistes i lectors.