Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Nomdedéu

PREMI JOANOT MARTORELL 2001

 

Mentre una plaga de pesta assola el Regne de València, el jove Cosme Nomdedéu comença a viure immers en un món de prodigis en què es barregen el miracle i l’heretgia. Protegit primer pel capellà mossén Lluís, i després pels senyors de la Roca — en especial per dona Isabel, les relacions amb la qual adquireixen un paper rellevant en l’obra —, la seua existència es veurà alterada amb l’aparició d’uns estranys visitants tocats de misticisme que arriben al petit llogaret de l’interior on està refugiat dels efectes devastadors de la pesta.

Aquesta nova creació de Vicent Josep Escartí, ambientada en l’època del barroc valencià, és a mitjan camí entre la novel- la històrica i el realisme màgic. Nomdedéu, Premi Joanot Martorell 2001, recrea el món dels esperits agitats que, durant el segle XVI, en plena reestructuració de la religió arreu d’Europa, també aparegueren a les nostres terres.

Autoria: Vicent Josep Escartí
Núm. col·lecció: 83
Pàgines: 240
ISBN: 9788476606537
Format: 15 x 23,5 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Josep Escartí

Vicent Josep Escartí (Algemesí, 1964) és llicenciat en Història Medieval i doctor en Filologia Catalana per la Universitat de València, on desenvolupa la seua docència des del 1989. També ha impartit classes a la Università degli Studi di Verona. En el camp de la creació literària, es va donar a conéixer el 1987 amb l’obra Barroca mort. Entre els seus guardons cal destacar el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira amb Dies d’ira, el Premi de Novel·la Antoni Bru amb Els cabells d’Absalom, el Premi Joanot Martorell de narrativa amb Nomdedéu i el Premi Enric Valor de Novel·la amb El mas de les ànimes.