Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Terra

PREMI BLAI BELLVER DE NARRATIVA 2001

 

El retorn del jove periodista Joan Valcaneres al seu poble coincideix amb la mort sobtada del seu pare. A causa de la ruïnosa situació econòmica de la família es veurà empés a treballar com a jornaler al camp fins que, disposat a trencar amb el seu passat, decideix instal·lar-se a la ciutat de València, on provarà de treballar com a freelance. El jove periodista quedarà atrapat en una ciutat moribunda i estranyament bella.

Amb una barreja de l’estil periodístic més descarnat i d’una lírica preciosista, Terra, Premi Blai Bellver de Narrativa 2001, radiografia amb escepticisme un país, el valencià, farcit de contradiccions. Un país que té per capital una ciutat que gira l’esquena a la seua identitat just en un moment de canvi polític.

Autoria: Francesc Viadel
Núm. col·lecció: 88
Pàgines: 184
ISBN: 9788476606087
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Francesc Viadel

Francesc Viadel (Algemesí, 1968) és periodista i escriptor. Doctor en Sociologia per la Universitat de València, exerceix de professor de periodisme a la Facultat de Relacions Internacionals i Comunicació de Blanquerna. És autor de diversos assajos, novel·les i llibres de poemes. L’any 2001 va guanyar el Premi Blai Bellver de Narrativa amb la novel·la Terra.