Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'Aurora

PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA 2003


L’Erotisme la tendresa, la màgia i l’hu-mor són els ingredients d’aquesta història voluptuosa que descriu el despertar sexual d’una jove, l’Aurora, dotada amb la sensualitat de la deessa del mateix nom. A través de situacions diverses, la nostra protagonista va descobrint els aspectes plaents de la sexualitat, en un crescendo eròtic que sorprèn i captiva els lectors, amb independència de la seva condició i orientació sexual. Intercalada entre els capítols de la novel·la, hi ha amagada una història de passió clandestina, un desig inconfessable que no es revelarà fins al final.

Les referències mitològiques, perfectament enllaçades amb la trama de la novel·la, la sensibilitat i el punt de vista femení, poc habitual en les obres del gènere, foren algunes de les virtuts que el jurat del X Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida va destacar en atorgar el guardó a L’Aurora.

Autoria: Núria Tió
Núm. col·lecció: 103
Pàgines: 168
ISBN: 9788476608142
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Enris Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Núria Tió

Núria Tió (Girona, 1956) és llicenciada en Psicologia i Sexologia. Es dedica especialment al diagnòstic i tractament de problemes psicològics i sexològics i/o relacionats amb el món de la parella. Ha donat classes de sexualitat humana a la Fundació Universitat de Girona. Ha escrit articles sobre la sexualitat i les relacions de parella en revistes de divulgació i ha col·laborat en programes de televisió i ràdio sobre aquests temes. Amb L'Aurora va guanyar el Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida.