Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Viatge a contrallum

PREMI DE NOVEL·LA CIUTAT D'ALZIRA 2005

 

Un tràgic accident de cotxe capgira la vida de l’únic supervivent: David, un jove nord-americà, fill d’una exiliada als Estats Units i d’un magnat de la boxa. Afectat per una paraplegia, David, que contempla la vida des d’una cadira de rodes, prendrà decisions d’una crueltat extrema, fins i tot amb ell mateix. Decideix abandonar la seva Califòrnia natal per conèixer Girona, la terra de sa mare. En aquell moment emprendrà també un altre viatge, en aquest cas interior, cap a l’infern. De vegades com una ombra difusa, altres com una presència poderosa, l’únic acompanyant que té David des que va néixer és el seu fidel jardiner indi, home corpulent i de paraules escasses però precises.

En Viatge a contrallum, Premi de Novel-la Ciutat d’Alzira 2005, el lector trobarà situacions insòlites, inquietants i fins i tot doloroses, contades amb una naturalitat i una cruesa que les despullen de tot artifici.

Autoria: Eloi Sala
Núm. col·lecció: 126
Pàgines: 176
ISBN: 9788498241259
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Julia Navarro

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Eloi Sala

Eloi Sala (Girona, 1977) és dissenyador gràfic. Compagina la pintura i l’escriptura amb estades a l’estranger. Va rebre el XVII Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira per Viatge a contrallum. Tot i que ha publicat alguns relats, aquesta és la seua opera prima. Amb Viatge a contrallum inaugura amb força la seua carrera d’escriptor i esdevé una ferma promesa de les nostres lletres.