Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Terrorista

Ahmad, fill d’una nord-americana d’origen irlandès i d’un estudiant egipci que va desaparèixer fa temps de les seves vides, va néixer en una decadent ciutat industrial de l’àrea de Nova York. Durant l’adolescència va decidir convertir-se a l’Islam seguint les directrius de l’imam Raixid i ara, amb 18 anys, es debat entre unes fermes conviccions religioses i les insinuacions cada vegada més explícites d’implicació en actes terroristes a què l’instiga el seu guia espiritual. Fins que es troba al volant d’una furgoneta car-regada d’explosius.

John Updike aborda en Terrorista la societat dels Estats Units posterior a l’11-S, i ho fa abocat a l’abisme, ficant-se en la pell de l’«altre», un jove àrab-americà que sembla predestinat a convertir-se en un «màrtir», a cometre un acte esborronador i cruel. Un repte només a l’abast d’un geni de les lletres com Updike, que aconsegueix crear amb aquesta novel·la un thriller emocionant i lúcid carregat de suspens.

Autoria: John Updike
Núm. col·lecció: 138
Pàgines: 304
ISBN: 9788498242058
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Eduard Castanyo
Coberta: Man Talking to Sun / Kamil Vojnar / Photonica / Guetty Image

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

John Updike

John Updike (Pensilvània, 1932 - Massachusetss, 2009) ha sigut un dels grans mestres de la narrativa nord-americana contemporània, autor d'una obra vasta que abraça poesia, assaig, narració breu i novel·la. Per la seua extensa obra, ha sigut guardonat amb els premis Pulitzer, el Nacional del Llibre, i el Nacional dels Crítics Literaris i el PEN/Faulkner, entre altres distincions. Updike és considerat un dels cronistes més acerbs de la societat americana de la segona meitat del segle XX i el començament del segle XXI.