Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els fills de la mitjanit

Guanyador del Best of Booker

 

El petit Saleem Sinai és celebrat per la premsa i felicitat pel primer ministre: el seu naixement ha coincidit amb l’instant mateix en què l’Índia assolia l’anhelada independència dels colons anglesos. Aquest fet lliga per sempre la biografia de Saleem a la història del seu país i el dota d’unes capacitats extraordinàries: posseeix un olfacte que li permet ensumar amenaces que la resta dels humans no poden percebre, així com una connexió telepàtica amb els altres mil «fills de la mitjanit», tots nascuts els primers minuts de vida de l’Índia lliure.

En l’extraordinària Els fills de la mitja­nit, reconeguda com la millor de les obres distingides amb el Premi Booker en la seva història, Rushdie se serveix dels fabulosos recursos de la tradició oral índia per bastir un retaule èpic i apassionant ple a parts iguals d’elements màgics i de sàtira política.

 

«Un dels llibres més importants que s’han publicat en el món anglosaxó en aquesta generació.»

The New York Review of Books

Autoria: Salman Rushdie
Núm. col·lecció: 156
Pàgines: 608
ISBN: 9788498243833
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Joan Sellent Arús
Coberta: Parthajit Datta/afp/Getty Images

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Salman Rushdie

Salman Rushdie (Bombai, 1947) és l’escriptor amb més renom dels representants de la literatura angloíndia, autor d'una desena de novel·les i d’un recull de contes, a més de diversos llibres de no-ficció. El seu estil intel·ligent, que barreja la tradició màgica de la narrativa oral amb les tècniques de la novel·la moderna, ha influït en tota una generació de narradors. La publicació d’Els fills de la mitjanit el 1981 va colpir el món literari per la solidesa i l’ambició de l’autor. El temps i una generació de lectors l’han convertit en un dels clàssics contemporanis de la literatura universal.