Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les portes del paradís

Es fa de dia a Riu Negre, una ciutat provinciana de la Xina dels 70 que mostra les primeres temptatives d’obertura després de la Revolució Cultural. La jove Gu Shan, un esperit audaç que ha renunciat a la fe en el comunisme, és condemnada a mort per dissident. Ningú dels presents en l’execució pública imagina l’impacte que aquell acte tindrà en les seves vides.

Amb una prosa encisadora i prodigiosa, Yiyun Li teixeix amb delicadesa les vides d’uns personatges inoblidables. Les històries de resistència, sacrifici, perversió, valor i fe dibuixen un retrat universal de la fragilitat i el coratge humans, un fris commovedor que marca les vides dels protagonistes i l’experiència del lector.

Autoria: Yiyun Li
Núm. col·lecció: 176
Edat: Batxillerat
Pàgines: 416
ISBN: 9788498244250
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Emma Piqué
Coberta: Peter-Andreas Hassiepen © Carl Hanser Verlag München 2009, a partir d’una fotografia de © Robert van der Hilst / CORBIS

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Yiyun Li

Yiyun Li (Pequín, Xina, 1972) es va traslladar als Estats Units per estudiar Medicina el 1996. Els seus relats breus i assajos han sigut publicats en The New Yorker i en Paris Review, entre altres. El seu debut literari, el conjunt de relats A Thousand Years of Good Prayers, va ser guardonat amb diversos premis com ara el Frank O´Connor, el Whiting Prize al millor llibre de l’any i el Guardian al millor debut literari.

Amb Les portes del paradís, la seua primera novel·la traduïda ja a 20 llengües, Yiyun Li demostra el seu talent havent aconseguit emergir amb una veu única dintre de l’univers narratiu de tradició oriental.