Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tristany i Isolda

La llegenda de les peripècies, dels enginys i dels sofriments que comporta l’amor prohibit entre el valerós Tristany, príncep del regne anglés de Lionís, i la princesa Isolda d’Irlanda, ha estat un tema recurrent en la cultura europea des del segle viii. Aquest mite ha arribat fins als nostres dies sense perdre el toc de transgressió, desig, gràcia i passió que, amb un desenllaç colpidor, l’ha convertit en un clàssic indeleble.

D’origen celta, Tristany i Isolda és una de les llegendes més poderoses de la literatura europea i ha estat font d’inspiració tant per al cinema com per a l’òpera, l’escultura, la pintura i la literatura. I és que la història d’aquest amor impossible posseeix una trama de passions clandestines que ha viscut el pas dels segles captivant els lectors de qualsevol època.

Autoria: René Louis
Núm. col·lecció: 225
Pàgines: 248
ISBN: 9788490261231
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Josep Lozano
Coberta: Kriss Waldherr

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

René Louis

René Louis (1906-1991) va ser un historiador, filòleg i arqueòleg francés. Va treballar de professor d’Història de la Literatura Medieval a les universitats de Lille, Caen, Tours i París, del 1941 al 1977. Va escriure una versió de la llegenda de Tristany i Isolda basant-se en manuscrits dels segles XII i XIII i inspirant-se en l’obra del seu mentor Joseph Bédier, amb l’objectiu de fer una novel·la històrica, des del punt de vista actual, capaç de transmetre la màgia d’aquesta llegenda que ens ha arribat a través dels segles.