Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La poesia catalana del segle xx

La poesia és un gènere antiquíssim i contínuament renovellat, que manté la seua vigència en el segle XXI, malgrat tots els canvis tecnològics, com a estímul de la imaginació i de la introspecció reflexiva. Correspon, a més, a la producció més vigorosa i brillant de la literatura catalana contemporània. Sovint, però, el lector de poesia demana claus interpretatives i contextualitzacions adequades que ajuden a inserir els poemaris llegits en el flux de la història de la nostra cultura.

Autoria: Ferran Carbó
Núm. col·lecció: 8
Pàgines: 144
ISBN: 9788498241532
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ferran Carbó

Ferran Carbó (Vila-real, 1960) és un filòleg valencià especialitzat en l'estudi de la literatura. Es va llicenciar en Filologia Catalana i en Filologia Hispànica-Literatura a la Universitat de València. Doctor en Filologia Catalana, és catedràtic de l'àrea de Filologia Catalana a la Universitat de València. Pel que fa a la gestió universitària, ha sigut degà de la Facultat de Filologia, director de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana (IIFV) i coordinador de la Càtedra Joan Fuster de la Universitat de València.

Respecte a la investigació i la recerca, és autor de més d'una dotzena de llibres monogràfics, de diverses edicions i antologies, i d'un centenar d'articles especialitzats. Ha rebut, per algunes de les seues publicacions el Premi Josep Carner de l'Institut d'Estudis Catalans i el Premi Crítica Serra d'Or d'estudi literari. A Bromera ha publicat La poesia catalana del segle XX.