Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La primera onada

Després de la Gran Guerra, la Terra ha quedat assolada quasi per complet i la humanitat es veu abocada a posar en marxa un projecte d’evacuació del planeta, el Programa Èxode. Alice Dixie forma part d’aquesta primera onada de joves traslladats a una colònia lunar, on prepararan l’arribada de la resta de la població. Tanmateix, entre la nostàlgia pel món que deixa enrere i les emocions que li provoca la seua nova residència, començarà a fer-se preguntes: quin paper tenen realment els joves escollits per a participar en el Programa Èxode? 

Un relat sobre l’amistat, la lleialtat i la bondat humana que demostra que, a vegades, actuar amb valor i integritat no és l’alternativa més senzilla.





 

Productes associats

Autoria: Mariló Àlvarez Sanchis
Núm. col·lecció: 125
Pàgines: 176
ISBN: 9788490268551
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Mariló Àlvarez Sanchis

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Mariló Àlvarez Sanchis

Mariló Àlvarez Sanchis (València, 1987) és llicenciada en Periodisme per la Universitat de València, a més d’una gran aficionada a l’escriptura i la il·lustració. Dins de la narrativa, ha conreat la literatura juvenil, centrant-se en les històries de ciència ficció i terror. També ha publicat diversos relats i il·lustracions en diferents revistes, diaris i suplements culturals. A Bromera ha publicat el recull de relats A la ciutat no es veuen les estreles i les novel·les La primera onadaLa taxidermista d'emocions, aquesta última guardonada amb el Premi València Nova de Narrativa.